Houben Van Mierlo St Franciscus Kweekschool een van de gangen met klaslokalen

VacatureSamenwerker receptie

Alle vacatures

Over de functie

Jij als receptionist(e) bent echt de spin in het web van Ingenhousz. Je zorgt niet alleen dat onze gasten en relaties een positieve eerste kennismaking met Ingenhousz hebben, maar ook dat ze altijd precies vinden wat ze zoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van reserveringen of zorgen dat het in- en uitchecken altijd vlekkeloos verloopt. Bovendien ben je niet te beroerd om af en toe even bij te springen op een andere afdeling als dat nodig is. Start working the new school way! Bij Ingenhousz hebben we het niet over medewerkers, maar over samenwerkers.

Over het bedrijf

Leven, proeven, leren, vieren, werken, voortaan is niets meer wat het geweest is. Ingenhousz doet dingen graag op een andere manier; The New School Way! Hiermee geven we een prachtig oud schoolgebouw in één keer talloze nieuwe functies. Zo beschikken wij over 70 luxe short-stay suites, een heerlijk restaurant en terras, een sfeervolle kapel voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten en hebben we verschillende leslokalen die zijn omgetoverd om zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Niet alleen voor Bredanaars, maar ook voor mensen van (ver) buiten Breda. Maak kennis met Ingenhousz!

Wat wij vragen

Wij zoeken iemand die een enthousiaste maar ook oprechte persoonlijkheid heeft, die flexibel is én die full-time beschikbaar is. De Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst en waarbij de gastvrijheid door zijn of haar bloed stroomt. Enige ervaring als receptioniste is mooi meegenomen maar is geen vereiste, dit omdat wij geloven in persoonlijke groei en ontwikkeling van onze samenwerkers ‘’Higher for attitude, train for skills’’.
We zijn een hecht team dat veel met elkaar samenwerkt dus wij zijn opzoek naar een teamplayer die samen met ons het maximale eruit wil halen ‘’teamwork makes the dream work’’.

Wat wij bieden

- Een jong maar ambitieus team dat echt van aanpakken houdt
- Een marktconform salaris
- Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
- Gezellige teamuitjes
- Een prachtige werkplek in hartje Breda
- Ruimte voor het delen van ideeën en creativiteit

Solliciteren?

Heb jij alles in je om mensen gastvrij te verwelkomen en positief te verrassen? En heb je daarnaast een representatieve uitstraling? Dan is dit je kans! Zoek jij een werkplek waar geluisterd wordt naar je persoonlijke voorkeuren, waar eigen ideeën worden aangemoedigd en waar alles in het teken staat van jouw verdere ontwikkeling? Dan zouden wij wel eens een ideale match kunnen zijn… Wacht dus niet langer en reageer snel via info@ingenhouszbreda.nl!

Nog vragen? Dan beantwoord Robin Schroemges deze graag. Robin is te bereiken op telefoonnummer 076- 230 30 30 of via E-mail op rschroemges@ingenhouszbreda.nlWerken bij Ingenhousz? Solliciteer nu