Houben Van Mierlo St Franciscus Kweekschool een van de gangen met klaslokalen

VacatureCreative marketing expert

Alle vacatures

OVER HET BEDRIJF

Leven, proeven, leren, vieren, werken, voortaan is niets meer wat het geweest is. Ingenhousz doet dingen graag op een andere manier; The New School Way! Hiermee geven we een prachtig oud schoolgebouw in één keer talloze nieuwe functies. Zo beschikken wij over 70 luxe short-stay suites, een heerlijk restaurant en terras, een sfeervolle kapel voor alle particuliere en zakelijke bijeenkomsten en hebben we verschillende leslokalen die zijn omgetoverd om zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Niet alleen voor Bredanaars, maar ook voor mensen van (ver) buiten Breda. Maak kennis met Ingenhousz!

WAT WIJ BIEDEN

- Een ambitieus team
- Een marktconform salaris
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Een prachtige werkplek in hartje Breda
- Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
- Gezellige teamuitjes
- Ruimte voor het delen van ideeën en creativiteit

WAT WIJ VRAGEN

Als visitekaartje van Ingenhousz wil je altijd alle gasten heel erg gelukkig maken en ze een onvergetelijke ervaring bezorgen. Gastvrijheid is bij Ingenhousz het allerbelangrijkste. Daarnaast zoeken wij echte teamplayers die passen in ons gezellige en ambitieuze team “teamwork makes the dream work!”

SOLLICITEREN?

Start working the new school way! Voor ons sales en marketing team zijn wij opzoek naar een fulltime marketing medewerker (38 uur) die met veel enthousiasme en positiviteit Ingenhousz Breda gaat promoten. Binnen deze uitdagende functie creëer je content voor al onze Social Media kanalen, ben je dagelijks bezig met de gaafste fotoshop programma's, beantwoord je e-mails en krijg je heel veel verantwoordelijkheid. Daarnaast zijn contact met verschillende media en het bedenken van arrangementen en langdurige samenwerkingen ook onderdeel van jouw werkzaamheden. Kun jij zelfstandig, gemotiveerd en creatief te werk gaan? Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal en schrift en kun je goed omgaan met digitale programma’s zoals Adobe InDesign, Photoshop en Lightroom? Ben jij flexibel, ondernemend en heb je een hands-on mentaliteit? Dan zouden wij wel eens een ideale match kunnen zijn… Wacht dus niet langer en reageer snel via: sales@ingenhouszbreda.nl of via onderstaand formulier.

Werken bij Ingenhousz? Solliciteer nu