VacatureOntbijt chef

Alle vacatures

OVER HET BEDRIJF

Leven, proeven, leren, vieren, werken, voortaan is niets meer wat het geweest is. Ingenhousz doet dingen graag op een andere manier; The New School Way! Hiermee geven we een prachtig oud schoolgebouw in één keer talloze nieuwe functies. Zo beschikken wij over 70 luxe short-stay suites, een heerlijk restaurant en terras, een sfeervolle kapel voor alle particuliere en zakelijke bijeenkomsten en hebben we verschillende leslokalen die zijn omgetoverd om zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Niet alleen voor Bredanaars, maar ook voor mensen van (ver) buiten Breda. Maak kennis met Ingenhousz!

WAT WIJ VRAGEN

Als visitekaartje van Ingenhousz wil je altijd alle gasten heel erg gelukkig maken en ze een onvergetelijke ervaring bezorgen. Gastvrijheid is bij Ingenhousz het allerbelangrijkste. Daarnaast zoeken wij echte teamplayers die passen in ons gezellige en ambitieuze team “teamwork makes the dream work!”

WAT WIJ BIEDEN

- Een ambitieus team
- Een marktconform salaris
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Een prachtige werkplek in hartje Breda
- Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
- Gezellige teamuitjes
- Ruimte voor het delen van ideeën en creativiteit

SOLLICITEREN?

Start working the New School Way! Ter uitbreiding van ons keukenteam zijn we op zoek naar een ontbijt chef. Ben jij in de ochtend je beste zelf en sta je de gasten graag met een glimlach te woord? Maak je de lekkerste en mooiste ontbijtjes en vind je het niet erg om vroeg op te staan? Als ontbijt chef ga je zowel ondersteunend als zelfstandig te werk in ons jonge en gemotiveerde team. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit, het voorbereiden van het ontbijt, het netjes houden van het restaurant en het schoonhouden van je werkplek. Wanneer jij in de keuken staat zullen onze gasten de perfecte start van hun dag hebben!

Ben je ook op zoek naar een werkplek waar geluisterd wordt naar je persoonlijke voorkeuren, waar ideeën worden aangemoedigd en waar jouw verdere ontwikkeling centraal staat? Dan zouden wij wel eens een ideale match kunnen zijn… Wacht dus niet langer en reageer snel via: info@ingenhouszbreda.nl T.a.v. Mandy Vink en David van de Gevel of via onderstaand contactformulier.

Werken bij Ingenhousz? Solliciteer nu