Houben Van Mierlo St Franciscus Kweekschool een van de gangen met klaslokalen

VacatureNachtwacht

Alle vacatures

OVER HET BEDRIJF

Leven, proeven, leren, vieren, werken, voortaan is niets meer wat het geweest is. Ingenhousz doet dingen graag op een andere manier; The New School Way! Hiermee geven we een prachtig oud schoolgebouw in één keer talloze nieuwe functies. Zo beschikken wij over 70 luxe short-stay suites, een heerlijk restaurant en terras, een sfeervolle kapel voor alle particuliere en zakelijke bijeenkomsten en hebben we verschillende leslokalen die zijn omgetoverd om zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Niet alleen voor Bredanaars, maar ook voor mensen van (ver) buiten Breda. Maak kennis met Ingenhousz!

WAT WIJ BIEDEN

- Een ambitieus team
- Een marktconform salaris
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Een prachtige werkplek in hartje Breda
- Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
- Gezellige teamuitjes
- Ruimte voor het delen van ideeën en creativiteit

WAT WIJ VRAGEN

Als visitekaartje van Ingenhousz wil je altijd alle gasten heel erg gelukkig maken en ze een onvergetelijke ervaring bezorgen. Gastvrijheid is bij Ingenhousz het allerbelangrijkste. Daarnaast zoeken wij echte teamplayers die passen in ons gezellige en ambitieuze team “teamwork makes the dream work!”

SOLLICITEREN?

Start working the new school way! Bij Ingenhousz hebben we het niet over medewerkers, maar over samenwerkers. En dit samenwerken gaat bij ons 24 uur per dag door, waarbij jij als nachtportier de dag- en avondploeg aflost. Jij bent ’s nachts degene die waakt over de veiligheid van onze gewaardeerde gasten. Echt een verantwoordelijke functie dus, die vraagt om een flexibele en gastvrije instelling. Heb jij deze eigenschappen én een representatieve uitstraling? Dan is dit je kans!

Ben jij een persoon die alles nauwlettend in het oog houdt? En ook op zoek naar een werkplek waar geluisterd wordt naar je persoonlijke voorkeuren, waar ideeën worden aangemoedigd en waar jouw verdere ontwikkeling centraal staat? Dan zouden wij wel eens een ideale match kunnen zijn… Wacht dus niet langer en reageer snel via: info@ingenhouszbreda.nl T.a.v. Chantal Smaal of via onderstaand formulier.

Werken bij Ingenhousz? Solliciteer nu