Ingenhousz Breda Restaurant Hotel Foto

Hier ontdek je eten op een nieuw manier

Proef onze heerlijke gerechten met verse kruiden rechtstreeks uit onze eigen Urban Farm en laat je verassen door nieuwe smaaksensaties van streekproducten die je nog niet kende.
Het is mogelijk om met een reservering bij ons te komen dineren in ons mooie restaurant of om te borrelen op ons gezellige terras. We ontvangen U graag op anderhalve meter afstand bij ons.

Ingenhousz heeft in elk geval alles in zich om een nieuwe Bredase horecaparel te worden.” – BN de Stem

Bent u al benieuwd geworden naar dineren bij Ingenhousz? Lees dan de ervaring van Paul Verlinden.
https://www.bndestem.nl/breda/nieuwe-horecaparel-in-een-oud-bredaas-klooster~ac906de6/

Ingenhousz restaurant

Openingstijden

  • Maandag t/m zondag - Geopend vanaf 12:00 uur, keuken sluit om 22:00 uur

Voor vragen over het restaurant of voor reserveringen kan er telefonisch contact worden opgenomen via 076-2303030 of via het contactformulier.

Bij Ingenhousz restaurant kunt u alleen pinnen. Het is niet mogelijk om met contant geld af te rekenen.

20 ingenhousz

Onze menukaart staat in het teken van de Nieuwe Franse keuken. Deze keuken beperkt zich beslist niet tot alleen Frankrijk, maar is juist rijk aan invloeden van alle Franse koloniën uit de hele wereld. We zijn trots op onze keukenbrigade die het vermogen heeft om deze wereldgerechten buitengewoon smaakvol te bereiden. Hierbij hoort een doordachte pairing met topwijnen, die eveneens afkomstig zijn uit alle uithoeken van de wereld. Een speciale vermelding hierbij verdient ons officiële ambassadeurschap van Salentein wijnen en Graham’s Port.

Ingenhousz hero taste

De sfeervol ingerichte Ingenhousz cocktailbar is een belevenis op zich. Onze bartenders serveren zowel guilty pleasure cocktails (hoogwaardige ingrediënten en alcoholpercentage naar wens) als healthy pleasure cocktails (caloriearm en alcoholvrij), the choice is yours. Shaken or stirred, ze draaien er hun hand niet voor om. Of juist wel natuurlijk… Het terras van Ingenhousz, gelegen middenin een park dat aangelegd is aan de achterzijde van het pand is voor iedereen toegankelijk. Met volgroeide bomen en overal groene hagen biedt dit terras vele intieme hoekjes om middenin de stad heerlijk van de natuur en van het zonnetje te genieten.

DSC05076
De fantasierijke Franse keuken combineren met gezonde streekproducten, dat maakt de menukaart van Ingenhousz spannend
David van de Gevel - Chefkok
DSC05147

Het horecagedeelte van Ingenhousz is dagelijks toegankelijk voor een kopje koffie, een drankje, heerlijke lunch- en/of dinergerechten of gewoon even lekker ontspannen met een cocktail, een goed glas wijn en een plankje met lekkers. Ons enthousiaste team heet je graag van harte welkom!