Ingenhousz breda 6

ingenhousz restaurant

in housz; take away en delivery now open!

New rules, new school solutions: Ingenhousz in Housz! Een avond thuis, 'in Housz' ultiem genieten onder het genot van een goed glas wijn en de culinaire specialiteiten van onze chef-kok David van de Gevel.‬ Bestellen of afhalen, beiden is mogelijk. Waar wacht je nog op?! Bestel nu jouw box en geniet van een avond Ingenhousz in Housz!

BESTELLEN:

Bestellen voor Ingenhousz in Housz is zowel mogelijk via de website als telefonisch op
076 230 30 30. Bestellingen kunnen geplaatst worden voor donderdag tot en met zondag.

AFHALEN:

Je kunt jouw in Housz box op de dag van de bestelling tussen 15:00 en 21:00 bij Ingenhousz Breda ophalen. De box is 20 minuten na de geplaatste bestelling ready to go!

BEZORGEN:

Wij bezorgen binnen Breda, maar ook in Ulvenhout en Bavel. Bezorgtijden zijn op de dag van de bestelling tussen 15:00 en 21:00 uur.

Bezorgkosten: € 3.95 per adres in Breda. Wij bezorgen ook in Ulvenhout, Bavel en Teteringen. Bezorgtijd 45 minuten.

Voor vragen over het restaurant of voor reserveringen kan er telefonisch contact worden opgenomen via 076-2303030 of via het contactformulier.

Bij Ingenhousz restaurant kunt u alleen pinnen. Het is niet mogelijk om met contant geld af te rekenen.

DSC05318

Onze menukaart staat in het teken van de Nieuwe Franse keuken. Deze keuken beperkt zich beslist niet tot alleen Frankrijk, maar is juist rijk aan invloeden van alle Franse koloniën uit de hele wereld. We zijn trots op onze keukenbrigade die het vermogen heeft om deze wereldgerechten buitengewoon smaakvol te bereiden. Hierbij hoort een doordachte pairing met topwijnen, die eveneens afkomstig zijn uit alle uithoeken van de wereld. Een speciale vermelding hierbij verdient ons officiële ambassadeurschap van Salentein wijnen en Graham’s Port.

Ingenhousz Cocktailbar

De sfeervol ingerichte Ingenhousz cocktailbar is een belevenis op zich. Onze bartenders serveren zowel guilty pleasure cocktails (hoogwaardige ingrediënten en alcoholpercentage naar wens) als healthy pleasure cocktails (caloriearm en alcoholvrij), the choice is yours. Shaken or stirred, ze draaien er hun hand niet voor om. Of juist wel natuurlijk… Het terras van Ingenhousz, gelegen middenin een park dat aangelegd is aan de achterzijde van het pand is voor iedereen toegankelijk. Met volgroeide bomen en overal groene hagen biedt dit terras vele intieme hoekjes om middenin de stad heerlijk van de natuur en van het zonnetje te genieten.

Chefkoks Ingenhousz Thuisbezorgd Bestellen2
De fantasierijke Franse keuken combineren met gezonde streekproducten, dat maakt de menukaart van Ingenhousz spannend
David van de Gevel - Chefkok
Ingenhousz 8

Het horecagedeelte van Ingenhousz is dagelijks toegankelijk voor een kop koffie, een drankje, heerlijke lunch- en/of dinergerechten of gewoon even lekker ontspannen met een cocktail, een goed glas wijn en een Ingenhousz plateau. Ons enthousiaste team heet je graag van harte welkom!