20210418 tomdoms 2374190

LUNCH

De gerechten zijn zorgvuldig samengesteld door onze chef-koks David van de Gevel en Paul Kool en worden met liefde voor je bereid door het keukenteam. Laat je verrassen, niet alleen door smaak, maar ervaar wat Ingenhousz betekent!

Reserveer hier!

BENIEUWD NAAR ONZE LUNCHKAART?

20210418 tomdoms 2194124

DINER

Voor het diner ben je van harte welkom in ons restaurant. Ga je voor a la carte of kies je voor het Chef's Favourite menu? Wat je ook kiest, laat je verrassen, niet alleen door smaak, maar ervaar wat Ingenhousz betekent!

Reserveer hier!

BENIEUWD NAAR ONZE DINERKAART?

20201211 tomdoms 0191919

THE SUNDAY DINCH LIVE

Elke zondagmiddag tussen 12.30 en 17.00 uur organiseren we The Sunday Dinch met het gezelligste live entertainment van easy jazz en club tot chansons én swingende classics. Iedere week verrassen we je met de beste smaken en entertainment van verschillende culturen.

Voor €45,00 word je van harte welkom geheten met een lekkere welkomst cocktail. We serveren een smaakvol 4-gangen dinch menu en sluiten de middag af met koffie en thee met zoete lekkernijen.


We’re looking forward entertaining you the new school way!

Reserveer hier!
Kreeft 5

KREEFTENAVOND

Na twee succesvolle edities keert de beruchte Kreeftenavond weer terug op vrijdag 10 juni. Deze avond bestaat uit onbeperkt kreeft, friet en salade eten. Ook krijg je een fles wijn per twee personen voor € 65,00 p.p.. Wil jij hier bij zijn?! Reserveer snel om zeker te zijn van een plek.

Hier ontdek je eten op een nieuwe manier; The New School Way.

DSC2368

EURO-TOQUES

David en Paul vinden het belangrijk om terug naar te gaan naar de natuur, zonder het gebruik van kunstmatige toevoegingen in het eten. Bovendien garanderen ze dat het Ingenhousz menu vol staat met verse regionale en seizoensgebonden producten. Bij Ingenhousz Breda wordt ambachtelijk gekookt. De samenwerking met lokale, streng geselecteerde en landelijke producenten die voldoen aan de huidige duurzaamheid keurmerken, staan garant voor kwaliteit, smaak en behoud van culinaire tradities. Dit is ook precies de reden dat Ingenhousz trots lid is van Euro-Toques Nederland.

EURO-TOQUES
David van de Gevel
De fantasierijke Franse keuken combineren met gezonde streekproducten, dat maakt de menukaart van Ingenhousz spannend
David van de Gevel - Chefkok