Terras open

FINALLY

WE ZIJN WEER OPEN!

Kom weer lunchen, borrelen of dineren op ons terras in onze 'Backyard'.
Wij kijken er ontzettend naar uit om jullie allen weer te mogen ontvangen.

En we hebben niet stil gezeten...
Een nieuwe menukaart vol beproefde wereldse gerechten. Ook zijn er high teas, high wines en high beers aan onze menukaart toegevoegd. Met wie kom jij ze proeven?

Ons overdekte en verwarmde terras is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur.
Kun jij ook niet meer wachten? Reserveer dan snel een tafel

Reserveren

BEKIJK DE MENUKAART HIERNAAST VOOR EEN SNEAK PEAK

36bc6b1f 8282 4bee 8771 dbfc92c4c0ec

ingenhousz restaurant

in housz; take away en delivery!

New rules, new school solutions: Ingenhousz in Housz! Een avond thuis, 'in Housz' ultiem genieten onder het genot van een goed glas wijn en de culinaire specialiteiten van onze chef-kok David van de Gevel.‬ Bestellen of afhalen, beiden is mogelijk. Waar wacht je nog op?! Bestel nu jouw box en geniet van een avond Ingenhousz in Housz!

Bestellen

Hungry yet?

Bekijk hier rechts onze wekelijks wijzigende menu's
en bestel via de knop hierboven:

Ingenhousz Cocktailbar

DID SOMEONE SAY COCKTAILS? De sfeervol ingerichte Ingenhousz cocktailbar is een belevenis op zich. Onze bartenders serveren zowel guilty pleasure cocktails (hoogwaardige ingrediënten en alcoholpercentage naar wens) als healthy pleasure cocktails (caloriearm en alcoholvrij), the choice is yours. Shaken or stirred, ze draaien er hun hand niet voor om. Of juist wel natuurlijk… Het terras van Ingenhousz, gelegen middenin een park dat aangelegd is aan de achterzijde van het pand is voor iedereen toegankelijk. Met volgroeide bomen en overal groene hagen biedt dit terras vele intieme hoekjes om middenin de stad heerlijk van de natuur en van het zonnetje te genieten.

Chefkoks Ingenhousz Thuisbezorgd Bestellen2
De fantasierijke Franse keuken combineren met gezonde streekproducten, dat maakt de menukaart van Ingenhousz spannend
David van de Gevel - Chefkok
Ingenhousz 8

Het horecagedeelte van Ingenhousz is dagelijks toegankelijk voor een kop koffie, een drankje, heerlijke lunch- en/of dinergerechten of gewoon even lekker ontspannen met een cocktail, een goed glas wijn en een Ingenhousz plateau. Ons enthousiaste team heet je graag van harte welkom!