Terras open

KOM GENIETEN
@ INGENHOUSZ

Kom weer lunchen, borrelen of dineren op ons terras in onze 'Backyard'.
Wij kijken er ontzettend naar uit om jullie allen weer te mogen ontvangen.

En we hebben niet stil gezeten...
Een nieuwe menukaart vol beproefde wereldse gerechten. Ook zijn er high teas, high wines en high beers aan onze menukaart toegevoegd. Met wie kom jij ze proeven?

Ons restaurant en terras is elke dag geopend van 12.00 uur tot 22:00 uur.

Kun jij ook niet meer wachten? Reserveer dan snel een tafel

Reserveren

BEKIJK DE MENUKAART HIERNAAST VOOR EEN SNEAK PEAK

Ingenhousz Cocktailbar

DID SOMEONE SAY COCKTAILS? De sfeervol ingerichte Ingenhousz cocktailbar is een belevenis op zich. Onze bartenders serveren zowel guilty pleasure cocktails (hoogwaardige ingrediënten en alcoholpercentage naar wens) als healthy pleasure cocktails (caloriearm en alcoholvrij), the choice is yours. Shaken or stirred, ze draaien er hun hand niet voor om. Of juist wel natuurlijk… Het terras van Ingenhousz, gelegen middenin een park dat aangelegd is aan de achterzijde van het pand is voor iedereen toegankelijk. Met volgroeide bomen en overal groene hagen biedt dit terras vele intieme hoekjes om middenin de stad heerlijk van de natuur en van het zonnetje te genieten.

David van de Gevel
De fantasierijke Franse keuken combineren met gezonde streekproducten, dat maakt de menukaart van Ingenhousz spannend
David van de Gevel - Chefkok
Ingenhousz 8

Het horecagedeelte van Ingenhousz is dagelijks toegankelijk voor een kop koffie, een drankje, heerlijke lunch- en/of dinergerechten of gewoon even lekker ontspannen met een cocktail, een goed glas wijn en een Ingenhousz plateau. Ons enthousiaste team heet je graag van harte welkom!