Vergeet restaurants zoals je ze gewend bent. Vergeet standaardmenu’s vol beproefde recepten. Bij Ingenhousz draait alles om smaak, ervaring en beleving. Proef verse ingrediënten rechtstreeks uit onze eigen Urban Farm en laat je verrassen door nieuwe smaaksensaties van streekproducten die je nog niet kende.
Hier ontdek je eten op een nieuwe manier; the new school way.
Kom weer lunchen, borrelen of dineren op ons terras in onze 'Backyard'.
Wij kijken er ontzettend naar uit om jullie allen weer te mogen ontvangen.
EN WE HEBBEN IETS NIEUWS!
High teas, high wines en high beers zijn aan onze menukaart toegevoegd.
Met wie kom jij ze proeven?
Ons overdekte en verwarmde terras is vanaf 21 april dagelijks geopend
van 11.00 uur tot 22.00 uur.
Kun jij ook niet meer wachten? Reserveer dan snel een tafel:
New rules, new school solutions: Ingenhousz in Housz! Een avond thuis, 'in Housz' ultiem genieten onder het genot van een goed glas wijn en de culinaire specialiteiten van onze chef-kok David van de Gevel. Bestellen of afhalen, beiden is mogelijk. Waar wacht je nog op?! Bestel nu jouw box en geniet van een avond Ingenhousz in Housz!
De fantasierijke Franse keuken combineren met gezonde streekproducten, dat maakt de menukaart van Ingenhousz spannendDavid van de Gevel - Chefkok
Het horecagedeelte van Ingenhousz is dagelijks toegankelijk voor een kop koffie, een drankje, heerlijke lunch- en/of dinergerechten of gewoon even lekker ontspannen met een cocktail, een goed glas wijn en een Ingenhousz plateau. Ons enthousiaste team heet je graag van harte welkom!