Vergeet restaurants zoals je ze gewend bent. Vergeet standaardmenu’s vol beproefde recepten. Ingenhousz restaurant is méér! Bij ons draait alles om smaak, ervaring en beleving. Proef verse ingrediënten en laat je verrassen door nieuwe smaaksensaties van streekproducten die je nog niet kende.
Hier ontdek je eten op een nieuwe manier; the new school way.
De gerechten zijn zorgvuldig samengesteld door onze chef-koks David van de Gevel en Paul Kool en worden met liefde voor je bereid door het keukenteam. Laat je verrassen, niet alleen door smaak, maar ervaar wat Ingenhousz betekent!
Voor het diner ben je van harte welkom in ons restaurant. Ga je voor a la carte of kies je voor het Chef's Favourite menu? Wat je ook kiest, laat je verrassen, niet alleen door smaak, maar ervaar wat Ingenhousz betekent!
We’re looking forward entertaining you the new school way!
Na twee succesvolle edities keert de beruchte Kreeftenavond weer terug op vrijdag 10 juni. Deze avond bestaat uit onbeperkt kreeft, friet en salade eten. Ook krijg je een fles wijn per twee personen voor € 65,00 p.p.. Wil jij hier bij zijn?! Reserveer snel om zeker te zijn van een plek.
Hier ontdek je eten op een nieuwe manier; The New School Way.
David en Paul vinden het belangrijk om terug naar te gaan naar de natuur, zonder het gebruik van kunstmatige toevoegingen in het eten. Bovendien garanderen ze dat het Ingenhousz menu vol staat met verse regionale en seizoensgebonden producten. Bij Ingenhousz Breda wordt ambachtelijk gekookt. De samenwerking met lokale, streng geselecteerde en landelijke producenten die voldoen aan de huidige duurzaamheid keurmerken, staan garant voor kwaliteit, smaak en behoud van culinaire tradities. Dit is ook precies de reden dat Ingenhousz trots lid is van Euro-Toques Nederland.
De fantasierijke Franse keuken combineren met gezonde streekproducten, dat maakt de menukaart van Ingenhousz spannendDavid van de Gevel - Chefkok