Closed maart

Vanwege de aangescherpte maatregelen en de veiligheid van alle gasten en ons team, hebben wij besloten om het restaurant van Ingenhousz t/m 22 maart te sluiten. We zullen t.z.t. de situatie bekijken en bepalen of het restaurant langer dicht zal zijn.

20 ingenhousz

Onze menukaart staat in het teken van de Nieuwe Franse keuken. Deze keuken beperkt zich beslist niet tot alleen Frankrijk, maar is juist rijk aan invloeden van alle Franse koloniën uit de hele wereld. We zijn trots op onze keukenbrigade die het vermogen heeft om deze wereldgerechten buitengewoon smaakvol te bereiden. Hierbij hoort een doordachte pairing met topwijnen, die eveneens afkomstig zijn uit alle uithoeken van de wereld. Een speciale vermelding hierbij verdient ons officiële ambassadeurschap van Salentein wijnen en Graham’s Port.

Ingenhousz hero taste

De sfeervol ingerichte Ingenhousz cocktailbar is een belevenis op zich. Onze bartenders serveren zowel guilty pleasure cocktails (hoogwaardige ingrediënten en alcoholpercentage naar wens) als healthy pleasure cocktails (caloriearm en alcoholvrij), the choice is yours. Shaken or stirred, ze draaien er hun hand niet voor om. Of juist wel natuurlijk… 
Vanaf het voorjaar is bovendien het Ingenhousz terras gereed, gelegen middenin een park dat aangelegd wordt aan de achterzijde van het pand. Met volgroeide bomen en overal groene hagen biedt dit terras vele intieme hoekjes om middenin de stad heerlijk van de natuur en van het zonnetje te genieten.

DSC05076
De fantasierijke Franse keuken combineren met gezonde streekproducten, dat maakt de menukaart van Ingenhousz spannend
David van de Gevel - Chefkok

Ingenhousz restaurant

Openingstijden

  • Maandag & Dinsdag - Gesloten
  • Woensdag t/m Zondag - Geopend vanaf 12:00 uur, keuken sluit om 22:00 uur

Voor vragen over het restaurant of voor reserveringen kan er telefonisch contact worden opgenomen via 076-2303030 of via het contactformulier.

Bij Ingenhousz restaurant kunt u alleen pinnen. Het is niet mogelijk om met contant geld af te rekenen.

DSC05147

Het horecagedeelte van Ingenhousz is dagelijks toegankelijk voor een kopje koffie, een drankje, heerlijke lunch- en/of dinergerechten of gewoon even lekker ontspannen met een cocktail, een goed glas wijn en een plankje met lekkers. Ons enthousiaste team heet je graag van harte welkom!