GHF Bijnen Breda 101

Remember lifeThe new school way

Vergeet afscheid nemen op de traditionele manier. Bij Ingenhousz geloven we in het herinneren van de mooie momenten in het leven. Daarom verzorgen we de laatste herinnering in stijl, zonder tijdsdruk.

Remember life op een nieuwe manier; the new school way.

GHF Bijnen Breda 119 3

De authentieke maar sfeervolle kapel van Ingenhousz is onlangs in oude glorie hersteld. Een prachtige rustgevende setting voor een afscheidsdienst of een uitvaart. Door de moderne technieken worden herinneringen weer bijna tastbaar. De mooie verlichting en de prachtige muziek maken een mooi en waardig afscheid compleet. Remember life.

In het restaurant is het mogelijk om na het afscheid onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen met elkaar te delen. In het restaurant heerst een ontspannen sfeer voor een lach en een traan. Onze menukaart staat in het teken van de nieuwe Franse keuken. Deze keuken is rijk aan inspiratie uit de hele wereld. Onze keukenbrigade is ook in staat om culinair te voldoen aan jullie wensen. Veel is mogelijk bij Ingenhousz, we vertellen er graag meer over.

Contact us: sales@ingenhouszbreda.nl
Telefoonnummer: +31 (0)76 230 30 30