Woonkamer suite

Luxe suites voor expats

Het short living-gedeelte van Ingenhousz is een perfecte plek voor expats die het Bredase stadsleven willen leren kennen. In totaal zijn 70 suites tussen 28 m2 en 68 m2 beschikbaar, die tot 6 maanden gereserveerd kunnen worden. Stuk voor stuk compleet en luxe ingericht door Dutch designers zoals Claire en Rodrick Vos, met topmerken als Leolux.

Vraag brochure aan en blijf als eerste op de hoogte

Appartement eetgedeelte

Short Living, in alle luxe

  • 70 suites tussen de 28 en 68 vierkante meter
  • Verblijven is mogelijk tot 6 maanden
  • Woningen voor expats, in-between houses, deelnemers aan opleidingen, masterclasses, congressen etc.
  • Compleet en luxe ingericht, o.a. door Dutch Designers Claire en Roderick Vos
  • Aparte woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken
  • Hospitality op maat
  • Hoge plafonds en mooie hoge ramen
  • Voorzijde met uitzicht op het plein, achterzijde met uitzicht op het park
  • Loopafstand van het centrum van Breda
Direct een suite boeken?
Keuken standaard suite

Standaard Suite

Knusse suite met een luxe ingerichte keuken voorzien van een vierpits inductiekookplaat met afzuiging. Koelkast, combi oven en vaatwasser. Servies, bestek en pannen aanwezig. Eettafel met 2 stoelen.

Zithoek is ingericht met een eenzitsbank, salontafel en een LED TV voorzien van Chromecast en high speed Wi-Fi internet. Slaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspring en een kledingkast. Badkamer is voorzien van een douchecabine toilet, wastafel en spiegel.

Boek hier!
Woonakmer luxury

Luxury Suite

Ruime suite met een luxe ingerichte keuken voorzien van een vierpits inductiekookplaat met afzuiging. Koelkast, combi oven en vaatwasser. Voldoende servies, bestek en pannen aanwezig.

Ronde eettafel met 4 stoelen. Zithoek is ingericht met een vierzitsbank, een luxe fauteuil, salontafel bijzettafeltje en tv voorzien van Chromecast. Slaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspring, een grote kledingkast en dressoir. Badkamer is voorzien van een douchecabine toilet en wastafel met spiegel. Veel licht inval door middel van 4 grote ramen. Deze suite is voorzien van een extra ruimte, te gebruiken als bijvoorbeeld kantoor ruimte.

Boek hier!
Woonkamer premium

Premium Suite

Ruime suite met een luxe ingerichte keuken voorzien van een vierpits inductiekookplaat met afzuiging. Koelkast, combi oven en vaatwasser. Voldoende servies, bestek en pannen aanwezig.

Eettafel met 4 stoelen. Zithoek is ingericht met een tweezitsbank, een luxe fauteuil, salontafel bijzettafeltje en tv voorzien van Chromecast. Slaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspring, een grote kledingkast en dressoir. Badkamer is voorzien van een douchecabine toilet en wastafel met spiegel. Veel licht inval door middel van 2 grote ramen.

Boek hier!
200617 Ingenhousz 824 HDR

Superior Suite

Zeer ruime suite met een luxe ingerichte aparte keuken voorzien van een vierpits inductiekookplaat met afzuiging. Koelkast, combi oven en vaatwasser. Voldoende servies, bestek en pannen aanwezig.

Grote ovale eettafel met 8 stoelen. Zithoek is ingericht met een vierzitsbank, een luxe fauteuil, salontafel bijzettafeltje en tv voorzien van Chromecast. Slaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspring, een grote kledingkast en dressoir. Badkamer is voorzien van een douchecabine toilet en wastafel met spiegel. Veel lichtinval door middel van 5 grote ramen.

Boek hier!
Family suite

Family Suite

Family suite met een luxe ingerichte keuken voorzien van een vierpits inductiekookplaat met afzuiging. Koelkast, combi oven en vaatwasser. Voldoende servies, bestek en pannen aanwezig.

Ronde eettafel met 4 stoelen. Zithoek is ingericht met een tweezitsbank, een luxe fauteuil, salontafel bijzettafeltje en tv voorzien van Chromecast. 2 Slaapkamers elk voorzien van een tweepersoons boxspring. Badkamer is voorzien van een douchecabine toilet en wastafel met spiegel. Veel licht inval door middel van 3 grote ramen.

Boek hier!