20210418 tomdoms 1192332

CELEBRATE LOVE

WILL YOU MARRY ME?

Na het ja-woord te hebben gegeven in de authentieke maar sfeervolle kapel van Ingenhousz proosten jullie samen met jullie gasten op de liefde!

Onze keukenbrigade zorgt voor de perfecte smaakbeleving, geheel naar jullie wens. Gaan jullie voor een vier-gangen diner aan een grote ronde tafels in de kapel of juist voor een walking dinner op het terras?

'S avonds barst het spectaculaire trouwfeest los tot in de late uurtjes. We verzorgen een avond met hapjes en drankjes en de passende muziek maakt jullie avond compleet.

Bij Ingenhousz kan het allemaal en aan jullie dag zal niets ontbreken!


GHF Bijnen Breda 119 3

REMEMBER LIFE

De authentieke maar sfeervolle kapel van Ingenhousz is onlangs in oude glorie hersteld. Een prachtige rustgevende setting voor een afscheidsdienst of een uitvaart. Door de moderne technieken worden herinneringen weer bijna tastbaar. De mooie verlichting en de prachtige muziek maken een mooi en waardig afscheid compleet.

In het restaurant is het mogelijk om na het afscheid onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen met elkaar te delen. In het restaurant heerst een ontspannen sfeer voor een lach en een traan. Onze menukaart staat in het teken van de nieuwe Franse keuken. Deze keuken is rijk aan inspiratie uit de hele wereld. Onze keukenbrigade is ook in staat om culinair te voldoen aan jullie wensen.


Let's contact!

Veel is mogelijk bij Ingenhousz, we vertellen er graag meer over.

Contact us: sales@ingenhouszbreda.nl
Telefoonnummer: +31 (0)76 230 30 30