Ingenhousz Breda 16x9 5

Turning old schoolinto new school

Ingenhousz In Housz Diner

Leven, proeven, leren, vieren, werken,
Voortaan is niets meer wat het geweest is.
Ingenhousz doet dingen graag op een andere manier;
The new school way.

Celebrate Love the New School way at Ingenhousz tijdens Valentijnsdag

ALL YOU NEED IS INGENHOUSZ

Met Valentijnsdag om de hoek hangt de liefde al in de lucht bij Ingenhousz. De vlinders fladderen rond in onze buik en er hangt een roze gloed over Ingenhousz heen. Voor een unieke Valentijn ervaring heeft Ingenhousz het perfecte arrangement samengesteld. Wie ga jij verrassen deze Valentijn? Wacht niet langer en boek!

Wat is inbegrepen:

Een overnachting in een Premium Suite | Een luxe 5-gangen diner, inclusief een fles Cava | Ontbijt | Romantische inrichting

De echte restaurantervaring weer beleven? Tijdens dit arrangement kun je in je eigen luxueuze suite te dineren. Voor maar € 165,00 p.p.p.n. geniet je tijdens Valentijns, zonder zelf de keukenprins(es) uit te hangen. Waar wacht je nog op?

Boek voor 28 januari en ontvang een gratis upgrade naar een Luxury suite!

Dit arrangement is boekbaar tussen 12-02-2021 en 14-02-2021.

Boek uw arrangement hier
36bc6b1f 8282 4bee 8771 dbfc92c4c0ec

Ingenhousz in Housz

Open voor afhalen en bezorgen!


New rules, new school solutions: Ingenhousz in Housz! Een avond thuis, 'in Housz' ultiem genieten onder het genot van een goed glas wijn en de culinaire specialiteiten van onze keukentoppers.‬ Bezorgen of afhalen, beiden is mogelijk. Bestel nu jouw Ingenhousz diner in Housz!

Meer informatie
Ingenhousz breda 6

BESTELLEN:

Bestellen voor Ingenhousz in Housz is zowel mogelijk via de website als telefonisch op
076 230 30 30. Bestellingen kunnen geplaatst worden voor donderdag tot en met zondag.

AFHALEN:

Je kunt jouw Ingenhousz in Housz box ook afhalen. Afhalen is mogelijk op de dag van de bestelling tussen 15:00 - 21:00 uur bij Ingenhousz Breda. De box is 20 minuten na de geplaatste bestelling ready to go!

BEZORGEN:

Voor bezorging aan huis rekenen wij € 3,95 per bestelling in Breda. Wij bezorgen binnen Breda. Bezorging is ook mogelijk in Ulvenhout, Bavel en Teteringen. Bezorgtijden zijn op de dag van de bestelling tussen 15:00 - 21:00 uur en de bezorgtijd bedraagt 45 minuten.

Houben Van Mierlo St Franciscus Kweekschool een van de gangen met klaslokalen

Live Life

Vergeet short stay appartementen zoals je ze kent. Vergeet onpersoonlijke huisvestingskazernes voor expats op afgelegen plekken. Bij Ingenhousz hebben we niets met short stay, maar alles met short living. Stap middenin het bruisende stadsleven, met alle luxe die jouw leven leuker maakt. Hier ervaar je tijdelijk verblijven op een nieuwe manier; the new school way.

Taste

Taste food

Vergeet restaurants zoals je ze gewend bent. Vergeet standaardmenu’s vol beproefde recepten. Bij Ingenhousz draait alles om smaak, ervaring en beleving. Proef verse ingrediënten rechtstreeks uit onze eigen Urban Farm en laat je verrassen door nieuwe smaaksensaties van streekproducten die je nog niet kende. Hier ontdek je eten op een nieuwe manier; the new school way.

Business

Learn things

Vergeet alles wat je tot nu toe geleerd hebt. Vergeet ellenlange voordrachten en flipovers met saaie staafdiagrammen. Of je nu een lesprogramma volgt of een conferentie bezoekt, Ingenhousz verschuift de focus graag van passief naar actief. Van monoloog naar dialoog. Van business as usual naar really talking business. Hier leer je op een nieuwe manier; the new school way.

Ingenhousz handen

Celebrate love The new school way

Vergeet trouwfeesten op de traditionele manier. Vergeet verplichte nummers op een geïmproviseerde dansvloer. Bij Ingenhousz geloven we niet in verplichtingen, maar in verrassingen. Daarom leggen we jou en je gasten graag in de watten en zorgen we voor een totaalbeleving die je niet meer vergeet.

Hier feest je op een nieuwe manier; the new school way.